Vi har blivit en del av den svenska tandvårdskedjan Oral Care. Det innebär att vi blir del av en större kedja som finns både i Sverige och Norge. För dig som är patient hos oss innebär bytet ett nytt namn, ny logga och vi får så småningom nya färger. Allt annat kommer att vara precis som vanligt.

Allt är som förut men ändå nytt!

Alla vi som tagit emot dig tidigare fortsätter ta emot dig precis som vanligt. Du blir kallad på samma sätt som förut och du kontaktar oss på samma telefonnummer som tidigare. 

Det du kommer märka av är att vi får en ny profil, logotyp och nytt namn. Vårt älskade rosa kommer ersättas av Oral Cares fräscha gröna profil. Vi kommer heta Oral Care Sundsvall och Oral Care Härnösand och vi får nya skyltar utanför mottagningen. Vi kommer också passa på att bygga ut och fräscha upp våra lokaler så småningom!

Därför blir vi en del av Oral Care

Vi har valt att bli en del av en större kedja för att kunna fortsätta utvecklas och ligga i framkant vad gäller behandlingar och den kvalitet du som patient har rätt att förvänta dig av oss.  

Du som patient, oavsett ålder, ska känna dig trygg, omhändertagen och erbjudas kvalitetstandvård som bidrar positivt till både din hälsa och ditt välbefinnande. Att bli en del av Oral Care ger oss rätt förutsättningar för att fortsätta leverera Sundsvalls och Härnösands bästa tandvård.  

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Vilka är Oral Care?

Oral Care är en svensk tandvårdskedja med mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Mjölby, Kristianstad, Särö, Köping, Oslo och nu även i Sundsvall och Härnösand. Oral Care har funnits sen 1989 och är även kända för att ha utvecklat och etablerat den mobila hemtandvården i Sverige.
Hos Oral Care får du som patient modern, trygg tandvård av högsta kvalitet. Med regelbunden och förebyggande tandvård skapar vi, tillsammans med dig, förutsättningen för en livslång god munhälsa.

Läs mer om Oral Care