Laboratoriet framställer tandersättningar främst i form av keramiska kronor, broar och skalfasader för att reparera eller omforma egna tänder och för att ersätta förlorade tänder.

Om laboratoriet

Incisor Dental Lab Sweden AB är ett dentaltekniskt laboratorium som till huvuddelen ägs av Tandläkarna Wiklund i Sundsvall och Härnösand. Laboratoriet startades med visionen att ta tillvara på möjligheten med ett helt digitaliserat arbetsflöde för att på så sätt kunna ge våra patienter högsta möjliga kvalitet på de medicinsktekniska produkter som de har i sina munnar.

Fördelar med eget labb

Genom att ha ett eget laboratorium kan våra tandläkare ha en direkt dialog med tandtekniker Yaima Ortiz. Vi säkerställer att endast de bästa materialen används och vi kortar tiden från första besök till genomförd behandling till ett minimum. På så sätt minskar vi patientens obehag.

Incisor Dental Lab är utrustat med marknadsledande maskiner och mjukvara för optimerat arbetsflöde och bästa kvalitet på produkterna som tillverkas.

Kvalitetsarbete

Incisor Dental Lab är medlem i Sveriges tandteknikerförbund och vårt kvalitetssäkringsarbete genomförs systematiskt med hjälp av kvalitetsledningssystemet Struktur.

Styrelse och ekonomi

Läs mer på allabolag.

 

Det här är Incisor Dental Lab

Jonas Olovsson
Jonas OlovssonVD och Leg. Tandläkare
Yaima Ortiz
Yaima OrtizUtbildad Tandtekniker
Erica Unis
Erica UnisUtbildad Tandtekniker